DEAC-KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ - Oroszlányi SE 2017-04-28 19:00
Oláh Gábor utcai Sportcsarnok
 

Köszöntő

 

Tisztelt Sportbarátok!

 

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében a hazai és az országhatárainkon túlról érkező sportolókat, edzőket, sportvezetőket és a torna iránt érdeklődő vendégeinket.

Nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen rangos kosárlabda utánpótlás tornának Debrecen városa adhat otthont, hiszen a labdajátékok különösen közel állnak szívünkhöz. Kosárlabdában, labdarúgásban, kézilabdában és vízilabdában is évről évre a legmagasabb osztályban küzdenek sportolóink, szurkolhatunk a cívisváros csapataiért.

A „Nemzet Sportvárosa” kitüntető cím kötelez bennünket arra, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk az utánpótlás-nevelésre a sport különböző területein. Eredményeink pedig önmagukért beszélnek, hiszen a városban működő látvány-csapatsportágakban sok debreceni nevelésű fiatal játszik egyre meghatározóbb szerepet. Remélem, hogy a jövőben e torna résztvevői közül sokan erősítik majd hazájuk felnőtt bajnokságát, nemzeti csapataikat.

Bízom abban, hogy a rendezvény tovább népszerűsíti az immár 650 esztendeje városi rangot viselő Debrecen hírnevét. Kérem Önöket, szabadidejükben szánjanak egy kis időt arra, hogy megtekintik városunk nevezetességeit.

Valamennyiüknek jó szórakozást, sikerest versenyzést, kellemes időtöltést kívánok Debrecenben!Somogyi Béla

Debrecen város alpolgármestere

a torna fővédnöke

 
 Üzenőfal
Küldő: Kovacs Balazs
Tisztelt Szülők!

A tanfolyamok zavartalan működése érdekében, kérjük a kedves szülőket, hogy a tanfolyami díjakat minden hónap 10-ig az ERSTE BANK-nál vezetett 11600006-00000000-44962713 számlaszámra elutalni szíveskedjenek. A közlemény rovatban kérjük, tüntessék fel gyermekük nevét és születési évét.

A 2016/2017-es szezonban a Ziccer Tigrisek Kosársuli tanfolyami díjai:
Egy gyermek részére:
a havi tanfolyam díja 6 000 Ft.
Két testvér részére:
a havi tanfolyam díja 10 000 Ft

Együttműködésüket előre is köszönjük.

Köszönettel:
Becsky István
Cívis Kosárlabda Klub Kft
Debrecen, 2016. augusztus 25.

2016-08-25 18:38
           
  Webfejlesztő: Drén és Valner Szoftver Kft. (székhely: 4027 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a)
© 2010. ziccertigrisek.hu
 
 
Apycom jQuery Menus