DEAC - Oroszlányi SE 2020-01-10 18:30
Oláh Gábor utcai Sportcsarnok
 

Köszöntő

 

Tisztelt Sportbarátok!

 

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében a hazai és az országhatárainkon túlról érkező sportolókat, edzőket, sportvezetőket és a torna iránt érdeklődő vendégeinket.

Nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen rangos kosárlabda utánpótlás tornának Debrecen városa adhat otthont, hiszen a labdajátékok különösen közel állnak szívünkhöz. Kosárlabdában, labdarúgásban, kézilabdában és vízilabdában is évről évre a legmagasabb osztályban küzdenek sportolóink, szurkolhatunk a cívisváros csapataiért.

A „Nemzet Sportvárosa” kitüntető cím kötelez bennünket arra, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk az utánpótlás-nevelésre a sport különböző területein. Eredményeink pedig önmagukért beszélnek, hiszen a városban működő látvány-csapatsportágakban sok debreceni nevelésű fiatal játszik egyre meghatározóbb szerepet. Remélem, hogy a jövőben e torna résztvevői közül sokan erősítik majd hazájuk felnőtt bajnokságát, nemzeti csapataikat.

Bízom abban, hogy a rendezvény tovább népszerűsíti az immár 650 esztendeje városi rangot viselő Debrecen hírnevét. Kérem Önöket, szabadidejükben szánjanak egy kis időt arra, hogy megtekintik városunk nevezetességeit.

Valamennyiüknek jó szórakozást, sikerest versenyzést, kellemes időtöltést kívánok Debrecenben!Somogyi Béla

Debrecen város alpolgármestere

a torna fővédnöke

 
 Üzenőfal

(I) Nincs üzenet.

           
  Webfejlesztő: Drén és Valner Szoftver Kft. (székhely: 4027 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a)
© 2010. ziccertigrisek.hu
 
 
Apycom jQuery Menus