DEAC - Oroszlányi SE 2020-01-10 18:30
Oláh Gábor utcai Sportcsarnok
 

Nyári tábor tudnivalók

KOSARAS NYÁRI TÁBOR TUDNIVALÓK

 
Az elmúlt évek nagy sikerű nyári kosárlabda táborai után, az idén sem maradhat el a Ziccer Tigrisek Nyári Kosárlabda tábora. 2017-ben is várjuk kosarasainkat, barátaikat, osztálytársaikat és mindenkit, aki szeretne eltölteni egy hasznos és vidám hetet a ZITI-ben a kosárlabdával. Már most várunk minden jelentkezőt. Az ez évi programok is a megszokott minőséget és tartalmasságot ígérik. Ahogy már a gyerekek megszokhatták ebben az évben is két alkalommal meglátogatjuk az Aquaticum élményfürdőt, megrendezzük a szokásos futóversenyt  a Nagyerdőn ill. a Kossuth Gimnázium tornacsarnokában bővítik vagy alapozzák meg a fiatalok a kosárlabda tudásukat.
Kiket várunk a táborba? Mindenkit aki szereti a sportot, a kosárlabdát és szeretné magát kipróbálni ebben a sportágban és jól érezve vidáman akarja kezdeni a nyári szünetet. Táborunkba 5 - 16 éves korig várjuk a fiatalokat. Szeretnéd elhozni a barátodat? Vagy a nálatok nyaraló uncsitesódat? Itt a lehetőség.
Szeretné valaki kipróbálni a kosárlabdát? Itt a remek alkalom!

Hozd be jelentkezési lapodat edzésidőben a Kossuth Gimnáziumba vagy a Tóth Árpád Gimnáziumba az edzések időpontjaiban a Ziccer Tigrisek Kosársuli edzőinek vagy küldd el a jelentkezésedet a ziccertigrisek@ziccertigrisek.hu e-mail címre. 

A tábor ideje:  2017. június 26 - 30. (hétfőtől péntekig, naponta 7:45 - 16:15)

Kedvezmények
- 2 gyerek után 10%,
- 3 gyerek után 20% kedvezményt adunk

Várjuk a jelentkezőket!
Előző évek nyári táborairól a képeket itt tekintheted meg.
 
 Üzenőfal

(I) Nincs üzenet.

           
  Webfejlesztő: Drén és Valner Szoftver Kft. (székhely: 4027 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a)
© 2010. ziccertigrisek.hu
 
 
Apycom jQuery Menus