DEAC - Oroszlányi SE 2020-01-10 18:30
Oláh Gábor utcai Sportcsarnok
 

Versenykiiras magyar

TANÉVNYITÓ NEMZETKÖZI
KOSÁRLABDA TORNA 2013.

III. ZICCER TIGRISEK TANÉVNYITÓ NEMZETKÖZI KOSÁRLABDA TORNA 2013

Kenguru, Gyerek, Serdülő Kupa

Versenykiírás

1. A torna célja

Versenyzési lehetőség biztosítása a legfiatalabb korosztályú csapatok számára. Tehetséges gyerekek felkutatása és bekapcsolása a kosárlabda életbe, kapcsolatépítés az iskolák és az egyesületek között. Szakmai találkozó a korosztályban dolgozó edzők, testnevelő tanárok számára.

 

2. A torna támogatója

 

3. Versenyrendező:Ziccer-Tigrisek Közhasznú Sportegyesület

Cím:Ziccer-Tigrisek Közhasznú Sportegyesület

Postacím:4032 Debrecen Bartha Boldizsár u.12/b

E-mail:nyaritorna@ziccertigrisek.hu

Bankszámla szám:18100002-00152726-21010014 [FHB BANK]

 

4. A torna ideje:2013. augusztus 23-25.

 

5. A torna résztvevői, játékjogosultság

Versenyen részt vehetnek: Iskolák, DSE-k, DSK-k, sportiskolák, sportegyesületek és egyéb szerveződésű csapatok. Egy sportszervezet egy korosztály versenyére több csapattal is nevezhet. A csapatok neme: fiú, lány és vegyes csapatok lehetnek. A felsorolt csapatok minden korosztályban együtt versenyeznek.

 

6. Korosztályok

6.1. Kenguru (U-11):2003. január 1-én és utána születettek

6.2. Gyermek (U-12):2002. január 1-én és utána születettek

6.3. Serdülő (U-14):2000. január 1-én és utána születettek

 

7. Igazolás

Egyesületi tagsági könyvvel vagy csapatlistával, mely tartalmazza a játékos nevét, születési idejét és helyét, anyja nevét, valamint sport- vagy iskolaorvosi igazolását, ill. fényképes igazolvánnyal (diákigazolvány, személyigazolvány vagy útlevél).

 

8. A csapatok nevezése

2013. június 25-ig kell elküldeni a kitöltött nevezési lapot és csapatonként 25 000 Ft nevezési díjat át kell utalni a fenti bankszámlára. A nevezési díj 50 százalékát a rendező beszámítja a csapatok szállás és étkezés díjába. A nevező csapat magára nézve kötelezően elfogadja az MKOSZ szabályzatait és jelen versenykiírást.

 

9. A részvétel költségei

Az utazás, szállás és étkezés költsége a résztvevőket terheli. Kollégiumi szállást és étkezést 10.500 Ft/fő áron tudunk biztosítani, amely 2 éjszakai szállást, 2 reggelit, 2 ebédet és 2 vacsorát tartalmaz. Kérünk minden csapatot, hogy a szállás-étkezésre való igényét lehetőleg a nevezéssel együtt, de legkésőbb 2013. július 1-ig jelezze.

 

10. A torna lebonyolítása és helyszínei

A csapatok minden mérkőzésén 12 fővel szerepelhetnek, de a mérkőzéseken legalább 10 játékra kész játékosnak jelen kell lennie. A mérkőzések ideje: 4 x 8 perc. U-11 és U-12-ben a játékosok félidőnként csak egy negyedben léphetnek pályára. Az U-14-ben ez a szabály csak az I. félidőre vonatkozik. A torna lebonyolítása a nevező csapatok létszámától függően lesz kialakítva. Minden csapat minimum 4 mérkőzést játszik.

A mérkőzések helyszínei:

Tóth Árpád Gimnázium

/Wesselényi lakótelep, Szombathi u.12., állomástól gyalog 10 perc/

DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium

/Csengő u. TÁG-tól 5 perc/

 

11. Szabályok

A korosztályra érvényes Verseny- és játékszabályok szerint.

 

 

12. Csapatlista

A résztvevő csapatok kötelesek csapatnévsort készíteni, melynek tartalmaznia kell a csapatvezető, az edző, valamint a játékosok nevét (mezszámmal). A mérkőzéseket a FIBA által minősített bőrlabdákkal játsszuk.

 

13. A játékosok öltözéke

A játékosok öltözékének meg kell felelnie az érvényes Kosárlabda Verseny-, és Játékszabályokban rögzítetteknek. Minden mérkőzésen a kiírás szerint elöl álló csapatnak kell világos színű (lehetőleg fehér), a kiírás szerint hátul álló csapatnak pedig sötét színű mezt viselnie. Amennyiben a két csapat megállapodik, felcserélhetik a mezek színét.

 

14. Díjazás

A korosztályok 1-3.helyezett csapata oklevél és kupa, további helyezettjei oklevél díjazásban részesülnek. Minden részvevő játékos emléklapot kap. Minden korosztályban a legjobb dobó, a legjobb védőjátékos, a legtechnikásabb játékos különdíjban részesül. Különdíjat kapnak minden korosztály ALL STAR csapattagjai, valamint a csapatok legjobbjai.

 

15. Eredményközlés, információ:

Információ: www.ziccertigrisek.hu

Kovács Balázs 70-2209-723kovacsb11@freemail.hu

 

16. Óvás, fellebbezés:

Nincs. Minden vitás kérdésben a mérkőzések helyszínén jelen lévő hivatalos versenybírósági tag dönt a „Szabályok” értelmében. Döntése ellen fellebbezésnek helye nincs. Minden olyan esetben, amelyről ezen Versenykiírás, illetve a Verseny- és Játékszabályok nem intézkednek, a Torna Versenybizottsága jogosult dönteni.

Versenykiírás Nevezési lap
 
 Üzenőfal

(I) Nincs üzenet.

           
  Webfejlesztő: Drén és Valner Szoftver Kft. (székhely: 4027 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a)
© 2010. ziccertigrisek.hu
 
 
Apycom jQuery Menus